RED GULL terug in Nederland

//RED GULL terug in Nederland

RED GULL terug in Nederland

Terug in Nederland, uw kunt voor vrijwel de zelfde prijs als vroeger, de originele RED GULL PRO-2 SAIL REGENERATION behandeling bij ons in Finland bestellen.

(De navolgende tekst hebben wij op verzoek van onze advocaat, naar aanleiding van een door hem gevoerd telefoongesprek per 29.11.2017 aangepast!)

Vanwege de speciale omstandigheden in de markt, die ons op onverwachte manier treffen en betreffen, wil ik graag het volgende, betreffende ons bedrijf, onze merken en ons PRO-2 Sail Regeneration proces, publiek maken:

Onze  uitvinding, productnaam en beschrijvingen/formuleringen omtrent de RED GULL PRO-2 Sail Regeneration/Zeil Regeneratie, hebben absoluut niets te maken met producten, die met soortgelijk klinkende termen en omschrijvingen na 16.11.2016 in Nederland en Duitsland via het internet en evt. andere kanalen gepromoot worden.

Gedeeltelijk worden deze anderen producten, zonder onze toestemming, met onze eigen logos en merken, onze eigen productnamen en onder gebruik van onze onder copyright gepubliceerde teksten en motieven, voor een derde gepromoot.

Ook willen wij uw erop wijzen, dat het door ons ontwikkelde Sail Regeneration/Zeil Regeneratie proces voor een zeil een risicorijke chemische onderneming kan zijn, als je de details van het chemisch proces niet volledig kent en beheerst! Het is mogelijk dat een zeil profiel voor altijd is geruïneerd, als dit proces verkeerd toegepast word.

De details van het proces, hebben wij heel bewust, nooit bekend gemaakt. Dit hebben wij op advies van Finse juristen altijd zo gehouden. Op deze manier is het onmogelijk het proces te kopiëren.

(De navolgende informatie is openbaar toegankelijk via verschillende wegen, hier een link naar het internet orgaan www.faillissementen.com)

Het bedrijf dat in Nederland onder het Handelsmerk RED GULL optrad, Belser Conditioning BV, is op 16.11.2016 failliet verklaard. De faillissementsverklaring is op 17.11.2016 gepubliceerd. Het advocaten bureau Bierman Advocaten uit Tiel is verantwoordelijk voor de afwikkeling van het faillissement.

Volgens de dossiers, zover wij deze hebben kunnen inzien

  • heeft er geen overname van het bedrijf Belser Conditioning BV plaats gevonden, en ook is het Bedrijf niet van eigenaar gewisseld.
  • is er slechts failliete boedel en een klantenbestand  aan een persoon verkocht
  • is er nergens sprake van een RED GULL Oy/Ltd merk, product, productie proces of ander knowhow transfer, die hierdoor plaats gevonden heeft.

Bovendien hebben wij het advocaten kantoor Bierman Advocaten op de hoogte gebracht, dat wij geen interesse aan een eigendom transfer, betreffende ons eigen merk, hebben.
Er is dus ook van onze kant geen nieuwe licentie voor het gebruik van de naam RED GULL, als handelsmerk in Nederland, na 16.11.2016 verleent worden.
Tevens zijn de merken RED GULL, red-gull.com en de PRO-2 Sail Regeneration als geregisterde Europese handelsmerken beschermd.

Als uw dus ergens, na 16.11.2016 de naam RED GULL, of de term “regenereren” in Nederland, in verband met zeilen buiten ons om tegenkomt, kunt uw zeker zijn, dat dit niets met onze originele ontwikkeling te maken heeft, omdat wij sinds 16.11.2016 niet meer in Nederland, anders dan via onze eigen direct-verkoop, vanuit Finland, verkopen.

 

By | 2017-11-30T01:48:38+00:00 November 24th, 2017|RED GULL|Comments Off on RED GULL terug in Nederland